Две трети от хората(64%) заменят приемането на основно ястие с

...
Две трети от хората(64%) заменят приемането на основно ястие с
Коментари Харесай

Още едно парченце шоколад: Как пандемията промени хранителните ни навици


Две трети от хората(64%) заменят приемането на главно ядене с някакъв тип лека закуска. Това сочи изследване в 12 страни извършено от интернационалния водач в производството на храни “Монделийз” (Mondelez), показано от основния изпълнителен шеф на компанията Дирк Ван Де Пют.

Този дял се е нараснал с 5% по отношение на равнищата от преди пандемията, показват още от компанията. За по-младите генерации този % е даже по-висок. 78% от интервюираните са показали, най-важният фактор за запазване на околната среда, който вземат поради е размерът и типът на опаковката, споделя още Ван Де Пют.

Най-важните фактори по които се избира дадена лека закуска или похапване са близостта до продуктите, както и тяхната прохлада. Това което потребителите също търсят е продуктите да ги зареждат или да ги карат да се усещат неповторими.

76% или максимален дял от хората, които похапват два пъти седмично подобен вид закуски избират сладки бисквити. На втори и трето място по желания са надлежно шоколадът и солените бисквити.

По отношение на шоколада 74% от интервюираните в анкетата на “Монделийз” показват, че не могат да си показват свят без шоколад. За 88% от допитаните показват, че в една уравновесена диета може да се откри място за “малко приятност “.

62% от запитаните споделят, че харесват наличието в обществените медии, където главен фокус е храната. Повече от половината от потребителите са показали, че са били въодушевени от видяното в мрежата при избора им на нов тип лека закуска.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР