Две станали причина за известно време да спре работата на

...
Две станали причина за известно време да спре работата на
Коментари Харесай

Две котета спряха работата на полицейски участък в Германия

Две станали причина за известно време да спре работата на в Щутгарт, донесени там измежду нощ.
Млада жена чула през нощта мяукане и излязла в градината, с цел да види какво се случва там. След като я видели, смутителите на реда отказали да се отделят от 23-годишната жителка на Щутгарт. Когато осъзнала сериозността на ситуацията, в което изпаднала дружно с неканените с игости, дамата се обадила в полицията за помощ, споделя „ Дойче веле “.
 Нидерландия има намерение да съди притежатели на домашни котки, ловуващи диви животни Нидерландия има намерение да съди притежатели на домашни котки, ловуващи диви животни
Еколози и адвокати в Нидерландия имат намерение да издигнат обвинявания и да изправят пред Темида притежателите на домашни котки, които лову...
Пухкавите бездомници били откарани в полицейското ръководство, където всички чиновници се втурнали да ги обгрижват и да ги погалят. Благодарение на това старание работата на полицейското ръководство била парализирана за известно време.
За да се върнат към рутинната си работа, чиновниците на реда предали животинките в подслон за животни. В момента тече акция в обществените медии, с чиято помощ се пробват да открият стопаните им.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР