Две снимки, споделени от пловдивчанин в една от големите групи

...
Две снимки, споделени от пловдивчанин в една от големите групи
Коментари Харесай

Поредното кално петно в Пловдив възмути шофьори: От години е като картофена нива от паркиралите автомобили

Две фотоси, споделени от пловдивчанин в една от огромните групи на Пловдив във Фейсбук, повдигнаха за следващ път един наболял въпрос. За конфликта сред неналичието на задоволителен брой паркоместа, потребностите на водачите от място, където да оставят машините си, както и положението на намаляващия прогресивно брой на зелените площи в града, написа. 
Прочетете още
Кадрите са снимани в най-големия по брой население квартал на града под тепетата - " Кючук Париж ", а положението на полянката оставя създателя им без думи.
" Оставам го това тук, без коментар ", написа Милен С.

 На фотографията се виждат полянка, която е изпълнена с коловози от гуми, а от тревата е останало напълно малко - площта е заета от тиня и локви. Гледката допълват два джипа, паркирани в далечния край.
Според някои жители мястото не е със статут на зелена повърхност, само че за други подобен има. Конкретната панорама обаче повдига полемика за общото положение на част от пространствата сред жилищните здания.

Повечето хора регистрират, че проблем с паркирането има, като би трябвало да се вземат ограничения. Те считат, че казусът е сложен - както управляващите да огранизират по-добре пространството в града, по този начин и жителите да съблюдават наредбите, а не да ги газят - безусловно и преносно.

Вижте част от мненията на пловдивчани:
" От години е като картофена равнища от паркиралите коли, само че ограничения не се вземат. Намира се сред улиците " Чипровец ", " Коперник " и " Лазо Войвода ", твърди жител.  " Точно по този начин! Те желаят с магическа пръчка всичко от раз! Няма по какъв начин да стане! Но ние не пазим ли непорочност и ред, няма по какъв начин да стане! ", написа Минка С.  " Не е единствено там, а на всички места из Пловдив ", на мнение е Вячеслав К.  " И аз всеки ден я виждам тази картинка, само че тя е сътворена от безотговорни жители, които си мислят, че е разрешено да се паркира на всички места. Докато не станем по-отговорни, няма кой да ни помогне нещата да се трансформират. Доколкото съм осведомен паркирането в зелените площи е наказуемо! ", написа Иван Д.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР