Две посегателства над спешните медици в „Пирогов” са станали тази

...
Две посегателства над спешните медици в „Пирогов” са станали тази
Коментари Харесай

Нападение над медици в „Пирогов“ - тежко ранена сестра, психически травми за лекари

Две похищения над незабавните медици в „ Пирогов” са станали тази нощ. Инцидентите приключиха със съществено ранена здравна сестра, душевен контузии за лекари, санитари, пациенти и нанесени материални вреди.

Това оповестиха от лечебното заведение.

При случаите нощес и през нощта в лечебното заведение пациенти са показали експанзия по отношение на дежирните екипи.

При първия случай юноша на 18 години, настанен в токсикологията поради приложимост на марихуана, е нападнал и пребил дежурната здравна сестра.

В резултат сега дамата лежи в болничното заведение с тежка лицева контузия и мозъчно разтърсване.

Пациентът е признат за лекуване по-рано в петък. Родителите обяснили, че синът им се занимава с бокс и отказали да останал като придружители.

Същата вечер при него влиза дежурната сестра. Той я посреща с тежки удари. След като я пребива и я оставя да лежи на земята в безсъзнание, младежът се пробва да излезе от клиниката.

В опита си да избяга 18-годишният атакува с душене друга пациентка. Междувременно удря и бутона за пожарно уведомяване, само че се стряска от включената тревога. Оставя пациентката, която е нападнал, чупи стъклото на заключената врата и бяга от клиниката.

Дежурната лекарка и дежурната санитарка са със сериозна нерешителност.

По-късно същата нощ служители на реда докарали трима пияни мъже в незабавното на болничното заведение след кавга в столично заведение. В коридора на незабавното един от тях нанася удар по вратата на кабинет. За благополучие при този случай няма физически потърпевш чиновник на „ Пирогов”.

Дежурният доктор се е разминал единствено с нерешителност.

Изпълнителният шеф проф. Асен Балтов към този момент посети потърпевшата медиицнска сестра и огледа нанесените материални вреди. Той подреди да се подхващат спомагателни ограничения за сигурност.





Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР