Две писти ще работят в ски център Картала през зимните

...
Две писти ще работят в ски център Картала през зимните
Коментари Харесай

Две писти ще работят в ски център Картала край Благоевград

Две писти ще работят в ски център „ Картала ” през зимните месеци. Ски центърът е на 27 километра от Благоевград в Рила планина. В курорта се надяват да привлекат повече фенове на зимните спортове с атрактивни цени.

Благоевград

През този зимен сезон в курорта ще работят детски влек и влек вид „ Паничка ”.
Васил Димитров-управител на ски център „ Картала ”: " През седмицата „ Паничката ”, ски влекът, който обслужва действително две трети от огромната писта, ще бъде целодневната карта - 15 лв., уикендът ще бъде 20. "
Ще се оферират и полудневни карти на цена от 10 лв. през седмицата и 15 в почивните дни. Кабинковият въжен превоз този сезон няма да работи.
Васил Димитров - шеф на Ски център „ Картала ”: " Влиза в планов ремонт, който ще продължи към 6-9 месеца. Следващия сезон към този момент ще имаме изцяло реновиран въжен превоз. ”
За учениците, които демонстрират интерес към зимните спортове, в курорта ще работи ски учебно заведение. Обсъжда се и опцията през уикендите от Благоевград до Картала за децата да бъде обезпечен превоз. Ски центърът е много посещавано място през зимата както от благоевградчани, по този начин и от фенове на ските и сноуборда от други места.
Иван: " Доста е комфортен, близко е до града, пътят е прекрасен, бързо се стига, децата са щастливи, има и ски условия. " Ски център „ Картала ” е публично открит през 2009-а година.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР