Две от най-известните социални медии в света са готови да

...
Две от най-известните социални медии в света са готови да
Коментари Харесай

Големите социални медии също ще разрешат рекламирането на Биткойн ETF

Две от най-известните обществени медии в света са подготвени да разрешат рекламирането на Биткойн ETF (борсово търгувани фондове), което е значима стъпка към по-широкото приемане на криптовалутите в всеобщите среди.

В Съединените щати Фейсбук и Instagram сега са в развой на преразглеждане на рекламните си политики, с цел да одобряват популяризирането на Биткойн ( BTC ) ETF.

Този ход съдържа капацитет за включване на реклами на подобен фонд в упоменатите платформи, като се има поради голямата им потребителска база, всяка от които може да се похвали с над 2 милиарда дейни консуматори месечно.

Нейт Гераси, президент на ETF Store, акцентира смисъла на демографските характерности на потребителите на Фейсбук, изключително измежду по-възрастните възрастови групи.

Той акцентира, че отварянето на тези платформи по отношение на реклами на Биткойн ETF може дейно да разшири обсега им, привличайки интереса на бейби бумърите, които може би са по-малко осведомени с вложенията в криптовалути.

По сходен метод Гугъл неотдавна позволи популяризирането на определени крипто артикули, в това число спот Биткойн ETF. Това решение беше добре признато в крипто общността, като упованията са, че то доста ще увеличи видимостта на тези артикули измежду по-широка публика.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР