Две нови рокади в ОДМВР-Пловдив са факт от днес, научи

...
Две нови рокади в ОДМВР-Пловдив са факт от днес, научи
Коментари Харесай

Нови рокади в ОДМВР-Пловдив: Смениха шефовете на две РПУ-та



Две нови рокади в ОДМВР-Пловдив са факт от през днешния ден, научи „ Марица “. Районното ръководство в Труд чака нов шеф, откакто досегашният началник Коста Кючуков към този момент не заема поста.

За него се знае, че е бил първенец в на курса в академията на Министерство на вътрешните работи, където е приключил и няма нито едно наказване в кариерата си.

Затова пък алените точки в биографията му са много. В листата на разкритите под негово управление закононарушения влизат грабежът, съпроводен с побой, над възрастен човек от с.Трилистник, изнасилването на момиче в село Войсил, както и разбиването на незаконните заводи за цигари в селата Калековец и Желязно.

Засега не е ясно къде ще бъде преназначен Коста Кючуков.

Днес беше осъществена и рокадата в друго от районните ръководства край Пловдив – това в Раковски. Там още от предходната седмица стана ясно, че кормилото поема досегашният зам.-директор на ОДМВР-Пловдив Димитър Събчев. Той сяда в стола на досегашния началник на сектора Пламен Иванов. Името на сваления шеф се свързва разкрития обир и побой над възрастен човек от с.Белозем, чиито причинители бяха арестувани и към този момент са с влязли в действие присъди.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР