Две нови придобивки ще радват жителите на район Красна поляна.Те

...
Две нови придобивки ще радват жителите на район Красна поляна.Те
Коментари Харесай

Две нови придобивки ще радват жителите на район Красна поляна

" Две нови придобивки ще радват жителите на регион " Красна поляна ".
Те ще могат да се разхождат и отдъхват в напълно актуализирания парк " Св. Св. Петър и Павел ". Заедно с кмета Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova и кмета на региона Иван Чакъров бяхме на място и се убедихме какъв брой добре върви завършителният стадий по ремонта.

Изградено е напълно ново енергоспестяващо осветяване със 100 стълба вместо старите 40 – безусловно незадоволителни за пространство от близо 50 дка. Изключително значимо е, че макар множеството осветяване ще спестяваме разноски за ел. сила с към 50%. Единственото, което следва да бъде направено е да се демонтират старите стълбове и да се възвърне затревяването. Предвидени са и заключения за създаване на видеонаблюдение.

А децата ще се забавляват и играят в красивата градинка с новоизградена детска площадка и алеи на бул. " Константин Величков ". Ремонтирани са алеите, сложени са нови пейки, кошчета, кашпи и перголи. Детската площадка е с ограда, в нея са ситуирани люлки и комбинирано оборудване за игра.
 Благодаря на кмета Иван Чакъров за неговата разпоредителност и непримиримост. Когато кметът си обича работата и се грижи за хората – кварталът става все по-добър за живеене, заяви шефът на СОС Георги Георгиев.

 

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР