Две нови марки се присъединяват към семейството на TRUCK EXPO,

...
Две нови марки се присъединяват към семейството на TRUCK EXPO,
Коментари Харесай

Нови марки и множество премиери на TRUCK EXPO 2021 в Пловдив

Две нови марки се причисляват към фамилията на TRUCK EXPO, което тази година ще показа новостите в бранша на тежката автомобилна промишленост. DODGE и RAM за първи път ще застанат паралелно до всички водещи производители на камиони, рейсове, лекотоварни и профилираните транспортни средства от 10-ти до 12-ти юни в Международен панаир-Пловдив.

Изложението тази година може да се похвали с голям брой министър председатели на модели и технологии в помощ на екологията, сигурността, комфорта и улесненията при шофиране. RENAULT ще покаже новите Express, Kangoo и Renault Trafic SpaceClass. И трите модела идват на TRUCK EXPO броени седмици след цифровата им международна премиера в края на март. Собствениците на дребен и междинен бизнес ще оценят ниския междинен разход на гориво и спомагателния „ Еко “ режим, който обезпечава още до 12% спестовност, според от мотора. Open Sesame by Renault е иновация в новото Kangoo, която отстранява централната колона от дясната страна на автомобила и обезпечава непряк достъп от 1 446 мм, отваряема до 90° предна врата, сгъваема пътническа седалка и въртяща се бариера. Това разрешава транспорт на товари с дължина до 3,05 м. и осъществяването на товаро-разтоварни действия в тесни пространства.
 Нови марки и голям брой министър председатели на TRUCK EXPO 2021 в Пловдив

MITSUBISHI ще покаже новото потомство на L200 - в действителност 6-та версия на 40-годишния към този момент еднотонен пикап. Подобрената надеждност, усъвършенствани он- и офроуд благоприятни условия, в композиция с комфорт и екстри като в лек автомобил, го вършат любопитен за рисково шофиране. 4 нови off-road режима, система, подпомагаща спускането по надолнище, както и Super Select 4WD-II системата го трансформират в най-проходимия модел 4WD автомобил на Mitsubishi Motors, след именитото Pajero.

Като приказваме за електрификация, премиера на TRUCK EXPO 2021 ще има и електрическият eSprinter 312 на MЕRCEDES-BENZ, с товарен размер 11м3. Производителят ще покаже за първи път в България и влекачът Actros F – с 6 цилиндров редови мотор с размер 10 677см3, стандарт на нездравословните излъчвания - Евро 6D, мощ 428 к.с. и оптимален въртящ миг 2 100 нМ. Високоефективна моторна спирачка, телематична система и новаторската Active Brake Assist 5, са единствено част от оборудването на автомобила. На ревюто Mercedes-Benz ще покаже още една своя софтуерна разработка в камионите Actros – заместникът на стандартното огледало за назад виждане MirroCam. Вградените в рамката на покрива отляво и отдясно мини камери заменят солидните външни огледала, като обезпечават безконтролен аспект начело и широкообхватна видимост към ремаркето при завой и маневриране.
 Нови марки и голям брой министър председатели на TRUCK EXPO 2021 в Пловдив

В „ Зеления” автопарк на логистичните оператори навлиза и IVECO, с премиерният за България IVECO S-WAY на природен газ. По данни на производителя, S-WAY Natural Power е единственият камион на LNG, с горивна самостоятелност от 1600 км при транспорт на дълги дистанции и мощ 460 кс. Камионът реализира още по-ниски излъчвания на прахови частици, азотни оксиди и CO2, чрез специфична система за отнасяне на отработените газове, висока горивна успеваемост и голям брой решения за икономисване на гориво. Носител е на влиятелната iF DESIGN AWARD 2020, а съответно IVECO S-Way NP 460 в LNG-версия беше определен за резистентен камион на годината 2021 в категория „ влекач “ на италианското профилирано списание Vado e Torno.

Премиера ще има и при полуремаркетата. Ново самосвално полуремарке MegaLight4 ще покаже OTTO TRAILOR на ревюто в България. Максималното натоварване на модела е 40 000 кг, при лично тегло от 6700 кг и размер от 32 м3. Шасито е от високоякостна стомана (Strenx) заварена структура, двоен “T” профил с 2 надлъжни греди, алуминиева ризница и брезент. Оборудвано е с дискови спирачки, пневматично окачване, автоматизирано контролиране на равнището и панер от висококачествена стомана с дебелина на пода и стените, надлежно - 5 мм и 4 мм. Задната врата се отваря автоматизирано, гумени уплътнения и тампони сред шасито и коша обезпечават гладко придвижване. Брезентът е странично отваряем.

TRUCK EXPO 2021 чака експерти и фенове от 10-ти до 12-ти юни в Пловдив, на територията на Международния панаир. Входът е свободен, след регистрация: https://truckexpo.eu/visitors/registration.html
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР