Две неща могат да изкарат ГЕРБ от управлението и те

...
Две неща могат да изкарат ГЕРБ от управлението и те
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Повече не трябва да ни наричате сглобка, само евроатлантизмът ни държи

Две неща могат да изкарат ГЕРБ от ръководството и те са по-важни и от евроатлантизма - бюджетът и корупцията. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред членове на партията по време на националния съвет във Велико Търново.

„ Като начало повече не би трябвало да ни наричате сглобка - не виждам в тази трансформирала се в цинизъм дума нищо рационално, нищо положително за хората. Вчера на учението в Ново село си дадох сметка за себе си, че в действителност ей този евроатлантизъм, станал и той към този момент сложна за преглъщане дума, с която оправдаваме всичко,  ако през днешния ден изрично не споделяме „ тръгваме си “ - стои това. Светът е токова комплициран сега - война в Украйна, война в Израел. Единственото положително на това ръководство е, че държи ясна посока на страната. Това е единственото, поради което стоим там “, сподели водачът на ГЕРБ, като добави, че всичко останало е в контраст на идеологията на ГЕРБ.

Той сподели, че няколко години поред има наклонност закононарушенията, грешките и лъжите на съперниците на ГЕРБ да се одобряват като нещо обикновено.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР