Две непознати млади души се срещат, когато полетът им закъснява

...
Две непознати млади души се срещат, когато полетът им закъснява
Коментари Харесай

„По Коледа стават чудеса“: Двама непознати, един закъснял полет и приятелство за цял живот

Две непознати млади души се срещат, когато полетът им закъснява на Бъдни вечер през 1975 година Оттогава те остават другари за цялостен живот. В навечерието на Коледа - вижте историята на тяхното необикновено запознанство .

Доброволци взимат писмата и сбъдват фантазии

Бъдни вечер, 1975 година, летище LAX. Кати Пойзър, която се е преместила в Лос Анджелис по-рано същата година, обезверено желае да се върне в родния си град Якима, Вашингтон. Тя организира пътешестване за празниците, само че в действителност възнамерява, когато дойде, да каже на родителите си, че се връща за непрекъснато.

Снимка: CNN

 

23-годишна, Кати напуща родното място и се насочва към живота в огромния град, към „ фантазията Калифорния “. Тя намира дребен апартамент в долината Сан Фернандо, който трансформира в свое място.

„ Израснах в дребен град, желаех да бъда някъде, където има какво да върша “, споделя тя пред CNN Travel.

Руби Хофман страда от извънредно рядкото заболяване люкодистрофия

Въпреки че работата ѝ е добра, сътрудниците ѝ са много по-големи от нея и тя няма другари на своята възраст. Чувства самотна и изолирана в огромния град и стартира да усеща, че Лос Анджелис в действителност не е мястото, където би трябвало да е.

Снимка: CNN

Докато се реди, с цел да се записва, Кати чува известие, че полетът ѝ е анулиран . Сърцето ѝ се свива, това е последната капка, която прелива чашата. Кати пробва да се съвземе от новината, когато дамата на опашката пред нея се обръща, усмихна се и стартира диалог.

Тя е към 50-годишна, с другарски и топъл темперамент и се споделя Мили. До нея щерка ѝ на име Деби, която наподобява на възраст колкото Кати. Деби също се усмихва, само че наподобява по-срамежлива.

Снимка: CNN

„ Ние се опитваме да отидем в Юджийн, Орегон. Но сега не отиваме на никое място. Така че за какво не отидем всички да пием по нещо? “, предлага Мили.

Кати се поколебава единствено за момент, само че приятелското наличие на Мили и Деби незабавно я успокоява и трите дами потеглят към бара на летището, където Мили взима питиета за всички.

На места се чакат температури под минус 45 градуса

Деби е 24-годишна и е от Калифорния. Заедно с майка си пътуват до Орегон, с цел да посетят фамилията си за празниците. Мили като че ли разпознава самотата на Кати и я сприятелява с щерка си Деби. Между двете девойки бързо потегля диалог. Така, незабелязано минават няколко часа и става време за идващия полет.

Снимка: CNN

„ Когато се качихме на самолета, Мили беше сменила местата ни, с цел да можем да седнем дружно и да продължим да беседваме “, споделя Кати.

Макар че Кати има друга последна точка от тази на Мили и Деби, всички се качват на един и същи аероплан, който лети по западното крайбрежие, като прави няколко спирки по пътя.

Снимка: CNN

Когато Кати слиза от самолета фамилията ѝ е на летището, с цел да я посрещне. Тя е разчувствана, само че напитките от по-рано към този момент стартират да ѝ въздействат. „ Дори не си припомням по какъв начин слязох от самолета. Чувствах се зле, до момента в който се прибера вкъщи “, споделя тя.

На идната заран към този момент е Коледа. Кати се усеща по-добре, а махмурлукът към този момент го няма. Тя и майка са в кухнята и стартира по този начин дълго чаканият диалог сред тях.

Снимка: CNN

Снимка: CNN

„ Запознах се с доста приятни хора. Те ми дадоха номерата си. Мисля, че ще им се обадя, когато се върна “, споделя Кати.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР