Две лъчезарни и усмихнати сестри, които никога не са готвили

...
Две лъчезарни и усмихнати сестри, които никога не са готвили
Коментари Харесай

Бивша гимнастичка се появи с деколте до пъпа в Черешката на тортата

 Две лъчезарни и усмихнати сестри, които в никакъв случай не са готвили дружно, се бориха за медала в кухнята в " Черешката на тортата “ нощес. Владислава и Галина Танчеви посрещнаха своите посетители в къщата на техен другар, a забавни обстановки в кухнята не липсваха.

Менюто им включваше: пролетни зелени салатки със спанак и киселец, две предястия – хумус и запечено козе сирене със сос от акациев мед и паста от черен трюфел. Те бяха съпроводени от гарнитура – салата от рукола  и алено цвекло. Основното ядене бе филе от лаврак върху пюре от алена леща, за десерт – гаспачо от ягоди с босилек, мента и лайм.

Макар и за първи път да готвиха дружно, Галя и Валя се оправиха ослепително и приключиха домакинстването си с 48 точки.

Част от коменатрите в обществената мрежа Facebook:

Всичко беше ок, единствено дето Валя или Галя /не ги различавам/ се беше изложила крепко с избора си на тоалет.

Супер сготвиха, само че бяха много вдървени. Изненадата беше готина, въпреки че постоянно има някой, който не желае да танцува. С Манчев не съм съгласна. Какво му е на хумуса? И аз го употребявам него или друга разядка с крекери/хляб за предястие. Заслужаваха 9-ка, а Толеви - 10.

Не разбирам критериите на началник Манчев.Какъв тъкмо беше казуса с хуму

Красивите варненки влизат в гимнастическата зала на пет годинки. Състезателки на клуб " Силвия " ( Варна). Двете девойки са част от националния ни отбор от 2001 до 2009 година (с прекъсване)! През 2001г. са част от ансамбъла - девойки. През 2003 към този момент са в главния състав на отбор - дами! На Световното в Будапеща, българският отбор е втори в многобоя и печели още два сребърни медала във финалите! На Европейското през същата 2003 година печелят 2-ро място в многобоя и в единия край и златен орден във втория край.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР