Две коли са се ударили на оживен булевард във Враца,

...
Две коли са се ударили на оживен булевард във Враца,
Коментари Харесай

От последните минути! Две коли се натресоха на оживен булевард във Враца, има пострадал човек /снимки/

Две коли са се блъснали на многолюден бул. във Враца, видя първо кореспондент на организация BulNews. 
Инцидентът е станал преди минути на бул „ Екзарх Йосиф “. Баничарка „ Пежо “ с врачанска регистрация идвало откъм Космос в посока пожарната. Изневиделица пред него от директна вляво изхвърчало софийско БМВ. То лишило преимуществото на баничарката и последвал удар. 
„ Пежо “-то е карано от младо момиче, а с нея пътувал 34-годишен мъж. Той е откаран с кола за спешна помощ в болничното заведение, като все още няма детайлности за положението му. Баварецът пък е каран от млад водач, който се е разминал без пострадвания при удара. 
Нанесени са съществени материални вреди и по двете транспортни средства. Баничарката е със смазана предна част, а БМВ-то има провали в цялата дясна част.
На местопроизшествието дошъл екип на полицията, който да документира случая. Направени са проби за алкохол и на двамата водачи, които излезли негативни. 
Собствениците на баничарката споделиха пред наш екип, че купили автомобила едвам преди няколко дни и по този начин и не съумели да му се нарадват, а в този момент ще би трябвало да го вкарат в сервиз за дълго време. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР