Две кебапчийници, намиращи се в непосредствена близост една до друга

...
Две кебапчийници, намиращи се в непосредствена близост една до друга
Коментари Харесай

Брутална война между две кебапчийници в Бургас, вижте до какво стигнаха

Две кебапчийници, намиращи се в непосредствена непосредственост една до друга на бул. " Одрин " в Бургас, са влезнали в люта война. Това съобщи " Флагман ".

Преди няколко дни жител, показал се за Янко Тупарев подал сигнал до медиите. В недоволството му се оповестява, че обект за бързо хранене работи нелегално и няма течаща вода. Започната е инспекция на случая и е подаден сигнал на Областната дирекция по сигурност на храните в Бургас, откъдето са разпоредили ревизия.


Тази заран екип на ОДБХ Бургас посети обекта на бул. " Одрин " 90, с цел да се увери дали притежателят погазва жестоко законът, както се твърди в сигнала. Проверката продължи над час, само че се оказа, че всичко е изрядно.

В обекта има течаща вода – топла и студена, има бойлер, прокарани от ВиК нови тръби с водомер. Налице е и позволение от Общината за наем на петното – всички нужни за действието на обекта условия.

Заведението е на това място от повече от 5 години, до момента е работило без проблеми, до напълно скоро, по-късно стартира същински призрачен сън. Основната причина е друго заведение, отворило порти на 20 метра по-надолу по улицата.

„ От един месец насам, откогато „ сътрудника “ получи позволение за бизнес започнаха проблемите ни. Проблемът очевидно идва от това, че неговият е по-далеч от моя по протежението на „ Одрин “, а водачите се стопират при първия забелязан ресторант, в случай че са гладни. Той си е сложил за цел да ни съсипе. Спряха ни водата съзнателно – ние затворихме непринудено и поносим загуби. Тогава пристигна и първата инспекция, изпратена по сигнал от същия за да ни злепостави. Е да, само че ние си бяхме затворени още от сутринта, тъй като няма по какъв начин да работим без вода “, описа притежателят на заведението за бързо хранене, което търпи офанзиви от „ нелоялната конкуренция “ от близо месец.





Той посочи още, че е получавал и персонални закани от шефа на прилежащия му обект и разясни, че в Министерство на вътрешните работи и прокуратурата към този момент са подадени тъжби.

Проверка откри, че фактически такава тъжба е подадена във Второ РУП-Бургас.

„ Служителите ми ги беше боязън да идват на работа. Въпросният господин заплашваше, че ще ме съсипе, намесваше фамилията ми в цялата обстановка. Въобще – живеем в идилия от 3-4 седмици... “, жалва се още Иванов.

Наложило се обектът да бъде затворен за 2 седмици, защото водата, която взимали от прилежащото място, била спряна. Собственикът Янко Иванов твърди, че тръбите са били прерязани и съзнателно развалени. „ Аварията “ постанова от ВиК да изградят нова връзка към кебапчийницата. Такава сега съществува, макар че се намира над земята. Тя е утвърдена от сдружението и в този момент остава единствено да бъде закопана, с цел да се избегнат други „ произволи “.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР