Две катастрофи с един загинал и четирима тежко ранени в

...
Две катастрофи с един загинал и четирима тежко ранени в
Коментари Харесай

Две тежки катастрофи в Бургаско в рамките на един час

Две произшествия с един умрял и четирима тежко ранени в рамките единствено на час в Бургаско. При първата след преден удар до с. Маринка е починала една жена, а трима души са в болница с заплаха за живота. Сред ранените има и бебе. Втората злополука стана в центъра на Бургас - водач блъсна на пешеходна пътека жена, тя е в болница в сериозно положение.

Малко след 10 часа бус на спедиторска компания, пътуващ към с.Маринка, с висока скорост навлиза в насрещното и челно удря лекия автомобил. В него са пътували български изселници от Истанбул. На място умира 67-годишната Хатче, а нейният брачен партньор и 22-годишната шофьорка са със съществени контузии. Зад шофьорката е пътувало и тяхното бебе, което също е откарано в бургаската болница. Все още няма данни за тяхното положение, само че лекарските екипи се борят за животите им. Според проверяващите отговорен за тежката злополука е 35-годишният водач на спедиторската компания.
Цветелина Рандева - представител на ОДМВР-Бургас: " Този пътен случай за следващ път демонстрира и аргументите за настъпването на тежки произшествия, а точно придвижване с несъобразена скорост и надценяване на личните благоприятни условия. "
Час по-късно втора злополука с тежко потърпевша жена става на пешеходна пътека покрай постройката на Национален осигурителен институт в Бургас. Тя е с неустановена досега идентичност, а 75-годишният водач на автомобила твърди, че дамата е изскочила ненадейно. В момента лекарите се борят за живота ѝ.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР