Две жени забременели след секс с трансджендър затворници в единствения

...
Две жени забременели след секс с трансджендър затворници в единствения
Коментари Харесай

Затворнички забременяха след секс с трансджендър в САЩ


Две дами забременели след секс с трансджендър пандизчии в единствения женски затвор в Ню Джърси. Бременните дами, чиито имена не се загатват, излежават присъди в Edna Mahan в Клинтън. Шефовете на мястото за лищаване от независимост споделиха, че и в двата случая половият акт е бил по взаимно единодушие. По случая тече следствие, оповестява " Дейли Мейл ", представен от Нова телевизия. 

Не е ясно дали дамите са правили секс с еднакъв транссексуален пандизчия, или с двама разнообразни. Не е ясно и в кой стадий на бременността са и дали възнамеряват да родят децата. 

В Edna Mahan лежат общо 27 транссексуални и общо над 800 дами. Миналата година поправителното заведение стартира да настанява транссексуални дами, в това число такива, които към момента не са се подложили на интервенция за промяна на пола. Това се случи като част от съглашение след дело, заведено от трансжена и Американския съюз за цивилен свободи (ACLU) в Ню Джърси. Жената твърдяла, че е била принудена да живее в затвори за мъже в продължение на година и половина. В последна сметка Соня Доу получила 125 000 $ обезщетение и 45 000 $ за правосъдни разходи. Освен това магистратите решили да не й постановат никакво наказване по отношение на нахлуване, осъществено в затвор през май 2019 година

Синдикатът, представляващ служители на пандиза, осъди политиката, позволяваща на транссексуални дами да бъдат затваряни в Edna Mahan. „ Ние се противопоставихме на тази смяна в политиката, вярвайки, че това ще бъде пагубно за затворниците и ще аргументи спомагателен стрес на нашите полицаите, назначени в тази институция “, сподели президентът на съюза пред NJ.com.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР