Две жени бяха спасени от горяща къща в село Горнослав.

...
Две жени бяха спасени от горяща къща в село Горнослав.
Коментари Харесай

Две жени бяха спасени от горяща къща в село Горнослав

Две дами бяха избавени от горяща къща в село Горнослав. Три екипа пожарникари се бориха с пожар, обхванал триетажна къща в асеновградското село, заяви Таня Костадинова, представител на Регионалната дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " в Пловдив, бише Българска телеграфна агенция.

Сигналът е получен малко преди 21:30 ч. нощес. Към мястото незабавно са изпратени огнеборци от районната работа в Асеновград и Пловдив. Пожарът е тръгнал от струпани дървен материал и хартия на двора, бързо обхванал мазето на къщата, пренесъл се по фасадата и етажите, като достигнал до покрива.

В постройката се намирали две дами - сестри, на 64 и 68 години, които викали за помощ. Не съумели да излязат, защото по-възрастната от тях била трудноподвижна, а другата се грижела за нея. Огнеборците ги извели от горящата къща и ги избавили от пламъците.

Жените не са съществено потърпевши. Оказана им е първа помощ, защото са се надишали с токсични пари, а по-късно са били настанени в токсикологията на УМБАЛ " Свети Георги " - Пловдив. Огнеборците са потушили огъня, като не са позволили той да се придвижи и върху прилежаща къща.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР