Две години след успеха на „Да оцелееш като родител“ Елисавета

...
Две години след успеха на „Да оцелееш като родител“ Елисавета
Коментари Харесай

Време за четене: „Да оцелееш като родител 2“ улеснява най-трудната мисия със смешни и вълнуващи истории

Две години след триумфа на „ Да оцелееш като родител “ Елисавета Белобрадова и Красимира Хажииванова – щурите глави от „ Майко блага! “ , са подготвени да ви изненадат с неговото почтено и още по-смешно продължение – „ Да оцелееш като родител 2 “ !

Втора част на най-забавния справочник по оцеляване с текстовете на Елисавета Белобрадова, Красимира Хаджииванова, Йоана Станчева, Оля Антонова, Аксиния Генчева, Илиян Любомиров, Александър Миланов, Ралица Попгеоргиева, Ангелин Балсамаджиев и Захари Карабашлиев ще ви създадат част от нормалните паники и безредици, през които идните и сегашни родители минават - и всичко това, преразказано по необикновено занимателен метод.

 книга Ciela Ciela

В „ Да оцелееш като родител 2 “ ще разберете: по какъв начин се оцелява, когато си самотна майка на три деца; по какъв начин се претърпява хроничната умора; какво е да имаш „ друго “ дете, и за какво да чуеш, че си болна, от време на време е най-хубавото нещо на света?

От него ще научите и още:
Как да разберем дали сте бременни, или не; Пет метода да кажем на мъжа, че ще става баща; Как да идем на маскено празненство, в случай че сме бременни; Проблем ли е сексът по време на бременност; Кои са неприемливите положения за водене на дете на детска площадка; Как да беседваме с четиригодишно; Бърз справочник по приблизително образование; Как да оцелеем по време на родителската среща – сцена за излагации, и още доста други.
 книга Ciela Ciela

Накрая няма да ни остане нищо друго с изключение на да си кажем, че каквото и да се случва, въпреки всичко значимото е да сме здрави и да се грижим за себе си, с цел да може и другите към нас да са добре. Защото да си родител – едно безпределно премеждие, в което има от всичко по малко – и смях, и горест, и болежка, и наслада. Но всичко постоянно си заслужава и не бихме го заменили за нищо на света.

Стискайте зъби и продължавайте напред!

 книга Ciela Ciela
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР