Две години след супер-впечатляващото си участие в Евровизия, заедно с

...
Две години след супер-впечатляващото си участие в Евровизия, заедно с
Коментари Харесай

Първи хит на JJ след финала на Капките - slava.bg

Две години след супер-впечатляващото си присъединяване в Евровизия, дружно с Equinox, един от най-обичаните участници в паметното шоу на Нова телевизия „ Като две капки вода”, Георги Симеонов – JJ, ще зарадва почитателите си с нов музикален план. Песента „ ” финалистът написва дни откакто наложената от COVID-19 изолираност блокира целия свят.

Веднага щом държавните решения позволяват отхлабване на ограниченията JJ се заема с постоянните си фитнес занимания и, до момента в който загрява на пътеката, го връхлита музикално ентусиазъм. Талантливият артист не губи момент и записва песента на телефона си, до момента в който към момента е в кардио режим. Минути по-късно, още в съблекалнята, написва текста и до следобедните часове на същия ден песента към този момент е има демо вид.

С инструментала се заема неговият възпитаник Даниел Ширков, а седмица по-късно JJ влиза в студио за записи. 10 дни по-късно стартира организацията на фотосите за видеото. Спонтанно изпълнителят взема решение да смени тотално и визията си. Специално за видеореализацията на трансформира цвета на косата си и от гарвановочерна тя става руса.

„ Това е един от моментите, в които вдъхновението завихря силата и по този начин се появява „ “. Избрах заглавието „ “, уповавайки се на потребността на всеки един от нас да се откъсне от проблемите, загубата на религия и вяра, подбудени от обстановката, в която попаднахме всички ние. Бяхме доста потиснати и обезверени и желаех да покажа, че всеки може да полети и да не мисли за нищо.

Ето за какво във „ “ текстът ни води високо, покрай звездите.” – споделя Георги Симеонов. Режисьор на клипа към песента „ “ е Николай Нанков, а зад камерата застава Николай Скерлев. Специалното място в клипа е отредено за Александра Петканова, която JJ открадва от брачна половинка й. Историята не свършва дотук. Освен брачната половинка Георги Симеонов присвоява и мощния джип на Дани Петканов. Разбира се всичко това е част от сюжета, в който за първи път JJ влиза в роля и взема решение да не пее в самия клип.

Видеото е снимано в центъра на София, който от дълго време не е бил локация за фотоси на музикален видеоклип. Вдъхновението на екипа е предизвикано от дългите дни на изолираност, в които разходките в града бяха неразрешени. Идеята на JJ е да покаже, че столицата продължава да е доста красива и притегателно място за доста от завърналите се вкъщи българи, които правят оценка хубостта на България и родните си градове.

Площадът пред храм-паметник „ Свети Александър Невски”, езерото Ариана и живописните улици на София се трансформират в натурален фон на видеото, в което Александра Петканова е модел, който JJ, в ролята на естет-фотограф, преследва в търсене на съвършения кадър.

Елегантният стайлинг на видеото е дело на Добромир Киряков и Beyond Atelier, а Стоян Кунев и Гери Пащрапанска са майсторите погрижили се, надлежно, за косите и грима на Александра Петканова и Георги Сименов – JJ.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР