Две години лишаване от свобода при първоначален строг режим е

...
Две години лишаване от свобода при първоначален строг режим е
Коментари Харесай

Две години затвор за насилник, бил и заплашвал жена

Две години отнемане от независимост при първичен непоколебим режим е наказването, на което бе наказан обвинен, предаден на съд от Районна прокуратура – Велико Търново, оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване.
М.М. е приет за отговорен за това, че в гр. Велико Търново, на 06.01.2020 година, предизвикал посредством удари с ръка и глава междинна телесна щета и на 20.01.2020 година, предизвикал посредством удари с ръце и крайници, удари с секира и рязане с трион лека телесна щета на Ф., като телесните повреди са породени в изискванията на домашно принуждение и съставляват рисков рецидив.
 15 години затвор за мъж, опитал да убие някогашната си брачна половинка 15 години затвор за мъж, опитал да убие някогашната си брачна половинка
Шуменският областен съд постанови 15 години " отнемане от независимост " при непоколебим режим за 32-годишния Нилгин А. Той е приет за отговорен за т...
Той е наказан за това, че в интервала от 09.01.2020 година до 20.01.2020 година, на два пъти в изискванията на продължавано закононарушение се заканил към жена, че ще ѝ отреже езика, ще я обезобрази и убие. Тези закани са осъществени в изискванията на https://www.actualno.com/tagnews/%d0%b4%d0%be%d0%bc%d0%b0%d1%88%d0%bd%d0%be-%d0%bd%d0%b0%d1%81%d0%b8%d0%bb%d0%b8%d0%b5.htmlи биха могли да възбудят състоятелен боязън за реализирането им.
По искане на Районна прокуратура – Велико Търново, подсъдимият е с взета мярка за неотклонение задържане под стража. Присъдата на Районен съд – Велико Търново предстои на обжалване пред Окръжен съд – Велико Търново.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР