Две дузини награди ще отнесат щастливи зрители от публиката на

...
Две дузини награди ще отнесат щастливи зрители от публиката на
Коментари Харесай

Валят награди за публиката на хандбалното дерби „Шумен 61” - „Спартак”

Две дузини награди ще отнесат щастливи фенове от публиката на хандбалното дерби на Североизтока – „ Шумен 61 ” – „ Спартак ” (Варна). Двубоят от 16-ия кръг на елитната група е на 9 март, събота от 16 ч в „ Арена Шумен ”.
Във краткотрайното класиране домакините са преди всичко с 13 победи и 1 загуба, а противникът им от Варна е на шесто място с актив от 11 т.

Клубът хазаин съблюдава традицията, наложена от предишния сезон, и още веднъж ще зарадва публиката с лотария за награди – клубни сувенири. Лотарията ще се разиграе 20 мин. преди началото на дуела и на почивката.

Срещата е изключително значима за първенеца „ Шумен 61 ”, който се цели в първото място преди плейофите за купата, с цел да има домакинско преимущество. Любопитна детайлност е, че наставниците на двата отбора – Никола Карастоянов на „ Шумен 61 ” и Веселин Станков на „ Спартак ” (Варна), са някогашни съотборници в тима на „ Локомотив ” - Варна. Карастоянов играеше на позицията на гарда, а Станков бе разпределител.

Очаква се двамата треньори да заложат в стартовия състав на главните си състезатели, които да изнесат тежестта на дуела.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР