Две деца + майка и татко = четирима души със

...
Две деца + майка и татко = четирима души със
Коментари Харесай

Как домът ни да остане подреден, когато имаме деца

Две деца + майка и баща = четирима души със лична визия за живота. Средностатистическото семейство у нас все още е най-вече с такава бройка, макар някои неутвърдени трендове за повече деца, за едно дете, куче/коте, гей родители и други.

При четирима души под един покрив, да се поддържа редът у дома е обвързване освен на един от тях. Ако децата ви са дребни и към момента не успявате да ги убедите по културен метод (без прочувствено изнудване, подкупи, бой) да подреждат, то тогава е значимо двамата възрастни да работят екипно . Всяко нещо, което възрастните употребяват, е добре да се връща на същото място , на което е било подредено. Така най-малко 50% от популацията у дома няма да основава хаос.

 v iStock
 image2_16x9.png Защото слънцето е на всички места, освен на плажа през лятото На фокус
Пример – в случай че готвите, измийте съдовете и ги подредете назад, оправете си леглото заран и така нататък Ако ви дойдат изненадващо посетители , те ще видят играчки по земята, които неизбежно съпътстват развъждането на деца, само че не и цялостен хаос.

Постарайте се да си имате ден, в който да чистите по-основно – прахуляк, прахосмукачка, измиване на пода и връщане на разместените неща по местата им. Ако го вършиме един път седмично, ще си проличава. А сигурно ще проличи и в случай че го вършиме по-рядко.

 v iStock

При деца у дома е комфортно да нямате килими и да имате дребна кухненска прахосмукачка . А вечер, въпреки и със сетни сили от време на време, е хубаво да връщате играчките им в тяхната стая (или кът), тъй като на идващия ден с нови сили наследниците ще засипят с нови и тогава ще имате двойно по-малко място за стъпване.

 v iStock

Не пропускайте нашия раздел "Оферти ", в който ще откриете потребни, практични и прелестни артикули на промоция от българския пазар, особено селектирани за вас от екипа на Edna.bg.

 апп Edna.bg

 апп Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР