Две деца - момченце на 1 година и момиченце на

...
Две деца - момченце на 1 година и момиченце на
Коментари Харесай

Задържаха родителите на загиналите деца при пожара в годечкото село Шума

Две деца - момченце на 1 година и момиченце на 2 - починаха нощес при пожар във фургона, в който живеели в годечкото село Шума. Децата са били сами, а родителите - наоколо, само че не съумели в точния момент да се притекат на помощ. Родителите на децата са арестувани.

Шума, Годеч
 Две деца починаха след пожар във фургон в годечкото село Шума Две деца починаха след пожар във фургон в годечкото село Шума
Две деца починаха при пожар във фургон в с. Шума, община Годеч. По първични данни, огънят е тръгнал от печка на твърдо гориво, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Категорично повода за пожара във фургона не е експлоадиране на газова бутилка. Най-вероятно огънят е тръгнал от печка с твърдо гориво и това може би е повода за нещастието в село Шума. Семейството са младежи, единият родител е от Ямбол, а другият от Пловдив. Дошли са тук преди месец и са се настанили във въпросния фургон. Наел ги е притежателят на към 20-30 крави, с цел да ги гледат. Снощи към 20:30 ч. избухва пожар. В това време и майката, и бащата са били на към 50 метра от огъня. Бащата се е опитал да влезе вътре, само че не е могъл да избави децата. Мъжът има и много тежки изгаряния. По случая се води следствие.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР