Две дами, които неотдавна станаха майки-Алекс Богданска и Антония Петрова,

...
Две дами, които неотдавна станаха майки-Алекс Богданска и Антония Петрова,
Коментари Харесай

Алекс Богданска купонясва с пижама

Две дами, които наскоро станаха майки-Алекс Богданска и Антония Петрова, се озоваха в епицентъра на най-бляскавото празненство в София. За Алекс и Антония това беше самобитно завръщане в нощния живот. Богданова бе решена в алена градска пижама и корона на главата. Елегантни, стилни и шумни, те бързо се трансфораха в център на внимание.



Следващото огромно дамско празненство ще бъде на 22 март(петък). Вечерта Ladies Friday се обрисува повече от запаметяваща се. Тогава всички девойки в клуба ще се радват на серия похвали, като безвъзмезден вход, коктейли и дарове.


Идеята е въодушевена, от именитите купони в Ню Йорк, където започва традиция, всеки петък клубовете да бъдат цялостни главно с женски компании.



Специално за празненството в София ще дойдат и паметните румънски танцьорки Даниела Елла и Роберта Лов. Само за малко време те се трансфораха в любимки на нощна София.


Oще тази събота обаче световноизвестният DJ Consoul Trainin ще дойде в България. Причината е извънредно празненство на 16 март в Bedroom, на което той ще бъде огромната звезда. Неговите шлагери Take me to infinity и Obssesion се трансфораха в безспорна сензация в Youtube с милиони гледания. В събота вечер той ще излезе на сцената под съпровода на двама цигулари - DuoViolins.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР