Две бомби хвърли в ефира на Нова тв зам.-председателят на

...
Две бомби хвърли в ефира на Нова тв зам.-председателят на
Коментари Харесай

Тошко Йорданов хвърли две бомби. Петков и Нинова треперят

Две бомби хвърли в ефира на Нова тв зам.-председателят на „ ИТН ” Тошко Йорданов. Те бяха свързани с машинациите с машини на вота и с държанието на Корнелия Нинова като сътрудник в четворната коалиция.

" Кирил Петков сподели, че в случай че Българска социалистическа партия изтеглят законопроекта за бюлетините, ще даде кода за флашките. Кирил споделил, че не тъкмо това имал поради. Ние не сме закрепени. Фалшификации ние не сме правили, за разлика от Политическа партия ", сподели Тошко Йорданов.  
-->
" Имате ли спомен на избори партия, която взима 8% да падне с 1,5%, а друга да се качи съвсем до тях. В последните 30 минути на изборния ден. Ако някой го прави, ще го прави мъдро. 

Сигурен съм, че операция е направена. Никога не е юридически одит на софтуера. Знам за изборни секции, в които има нехарактерен резултат за нас. В кварталите за ромско население всеобщо са дали своят вот за Политическа партия и Демократична България. Това се случва в Пловдив и София.

Проверете, протоколите са обществени. Дълбоко се колебая, че хората там са натискали това копче. По-скоро това е резултатът, който е излизал ", разкри Тошко Йорданов.  

" Всички го знаем и е обществена загадка. Когато бяхме първа политическа мощ, не сме желали да пипаме кодове на машини и софтуери ", посочи Йорданов.

Според него държавно управление с първия мандат няма да се реализира.

" Не имам вяра, че Нинова е подготвена на ритуално самоубийство и би подкрепила ГЕРБ за първи мандат. Но съм виждал всичко. Виждал съм по какъв начин Нинова праща оръжия за Украйна, като пита в какво да ги опакова, с цел да не се вижда ", сподели още Йорданов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР