Две аварии по водопреносната мрежа в Пловдив оставиха без вода

...
Две аварии по водопреносната мрежа в Пловдив оставиха без вода
Коментари Харесай

Воден и транспортен ад в Пловдив

Две повреди по водопреносната мрежа в Пловдив оставиха без вода стотици хора на улиците „ Костаки Пеев “ 11 и „ Митрополит Панарет “ 8.Нарушено е и водоподаването в село Старо Железаре.
Екипите на ВиК работят за отстраняването на повредите. Очаква се водата да бъде пусната до 17 часа през днешния ден.
Междувременно от общината оповестиха за затварянето на значим транспортен възел в Пловдив, който се чака да провокира нечуван транспортен безпорядък в града под тепета.
Улица „ Солунска “ в регион „ Западен “ ще бъде затворена за един месец от 5 март до 5 април поради ремонтни действия по пробива „ Модър-Царевец ”.
В идващите дни се чака финален вид на организацията на придвижването в кръстовището на „ Хаджи Димитър “, „ Царевец “ и ул. „ Солунска “. На него би трябвало да се построи огромна шахта, която е обвързвана с Южния обходен колектор, а дейностите ще лишават месец. В същото време и самото кръстовище би трябвало да се ремонтира. Там ще работят две компании „ Еко план Пловдив “ през ВиК, както и консорциума сред „ Вейл структури “ и София Асфалт “ на Община Пловдив.
Очаква се придвижването по ул. „ Царевец “ да остане непроменено, като се изключи опцията за прекосяване на кръстовището по ул. „ Солунска “, което обаче е едно от най-натоварените в града.
Автомобилният трафик ще бъде пренасочен по ул. „ Равнища “ и бул. „ Пещерско шосе “. Автобусите, които минават по ул. „ Солунска “, ще се движат по бул. „ Пещерско шосе “, като следва да бъде конкретизирано какъв ще бъде маршрутът им, а това би трябвало да се случи през седмицата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР