Двайсет и пет години след трагичната кончина на принцеса Даяна

...
Двайсет и пет години след трагичната кончина на принцеса Даяна
Коментари Харесай

``Вълнуващата история на Меган и Хари`` разказва за най-големия скандал в кралското семейство след смъртта на Даяна -

Двайсет и пет години след трагичната кончина на принцеса Даяна – 31 август, на български излиза биографична книга, отдадена на живота на дребния й наследник, принц Хари, и неговата годеница в живота Меган Маркъл. „ Вълнуващата история на Меган и Хари “ е написана от лейди Колин Кембъл, която родните читатели към този момент познават от бестселъра „ Истинската Даяна “. В новата си книга кралската биографка търси отговор на въпросите кои са Меган и Хари и какво ги е трансформирало в двойката, която виждаме през днешния ден. Изданието четем на български от „ Кръг “ и в превода на Надя Баева. Бляскавата корица е дело на Наталия Чайкина.

„ Вълнуващата история на Меган и Хари “ предлага на читателите да надникнат от близко в света на младата двойка, която преди две години ненадейно избра да напусне кралското семейство. Източници от Двореца дават на авторката, лейди Колин Кембъл, скъпи парченца от историята, които тя споделя в новия си биографичен труд.

Любопитното четиво разкрива какво в детството на Меган и Хари предопределя изборите и решенията им през днешния ден? И кои са събитията, оформили държанието им след обилната им женитба на 19 май 2018 година? Книгата дава отговори и на въпроси по отношение на произхода на Маркъл и връзките в личното й семейство. Представени са и разнообразни гледни точки към медийно известни кавги към херцогинята на Съсекс като избора й на сватбена рокля, отношението й към личния състав в Двореца и прегрешенията й по отношение на Короната.

Друго главно преимущество на текста е, че обръща внимание на културните другия сред Съединени американски щати и Англия, които обуславят и неприспособимостта на Меган към живота в кралското семейство.

Лейди Колин Кембъл посвещава „ Вълнуващата история на Меган и Хари “ на младата двойка, само че като ценител на кралската фамилия не пропуща да направи и паралели с други нейни членове. Крал Едуард VIII (чичото на кралица Елизабет II) ръководи Англия по-малко от година, преди през 1936-а да се откаже от престола и да се ожени за своята обичана – разведената американка Уолис Симпсън. Изданието ни потапя и в комплицираните връзки сред Даяна и Чарлз, които са цялостна диаметралност на тези на Меган и Хари. Завинаги белязан от тях, четвърт век след трагичното загуба на майка си принц Хари приказва обществено по тематиката: „ Искам това да бъде ден, в който да споделя духа на майка ми с моето семейство, с децата ми, които бих желал да можеха да я срещнат “.

„ Вълнуващата история на Меган и Хари “ е най-новата биография в каталога на „ Кръг “, откакто в него към този момент участват животоописанията на принцеса Даяна, Ана Уинтор, Мохамед Али, Пеле, Уди Алън, Володимир Зеленски и други

Повече за авторката:

Лейди Колин Кембъл (1949) е изтъкната фигура във висшите европейски среди. Авторка е на 8 книги за английското кралско семейство, в това число на 2 биографии на принцеса Даяна, трансформирали се в бестселъри. Втората – „ Истинската Даяна “ („ Кръг “) авторката написа след гибелта на принцесата и я добавя с голям брой детайлности и разкрития на обстоятелствата към трагичното събитие. В нея лейди Кембъл за първи път посочва своите кралски източници. Самата тя споделя родствена и брачна връзка с кралското семейство. Като експерт по тематиката постоянно е канена в медиите, в това число и в България, с цел да дискутира английския дворцов и благороден живот.
„ Вълнуващата история на Меган и Хари “ е най-новата й книга, отдадена на принц Хари и Меган Маркъл и разривът, който настава след отдръпването им от кралското семейство.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР