Двайсет години след като напусна Спешно отделение, сериалът, който го

...
Двайсет години след като напусна Спешно отделение, сериалът, който го
Коментари Харесай

Джордж Клуни ще се снима в сериал по "Параграф 22"

Двайсет години откакто напусна " Спешно поделение ", сериалът, който го направи звезда, американският артист Джордж Клуни се завръща към малкия екран. Той ще се снима в минисериал по романа " Параграф 22 " на Джоузеф Хелър, заяви " Ройтерс ".

Нещо повече, артистът ще режисира взе участие в шестсерийната продукция, където ще играе ролята на полковник Каткарт - командирът на основния воин Джон Йосарян. Снимките ще стартират при започване на 2018 година, само че към този момент не са оповестени имената на други лица от екипа.

Смятана за една от най-влиятелните книги на предишния век, сатирата на Хелър за Втората международна война споделя за водачи, които се пробват да се измъкнат от работа, позовавайки на безотговорност. Според параграф 22 обаче единственият метод да потвърдят, че са лишени от здрав разсъдък, е като се впускат в животозастрашаващи задачи. Заглавието на книгата е станало нарицателно за неуместните парадокси на бюрокрацията и невъзможността на индивида да се пребори с държавната система.Клуни е следващото огромно холивудско име, което прескача от огромния на дребния екран, след Антъни Хопкинс, Рийз Уидърспуун, Никол Кидман, Робърт де Ниро и други. Телевизията претърпява взрив в Съединени американски щати, с над 400 сериала снимани на година за обичайни и стрийминг канали като " Нетфликс ", " Амазон ", " Хулу ", а неотдавна и " Епъл ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР