Двата пътя, които водят към парк „Росенец“ се оказват най-охраняваната

...
Двата пътя, които водят към парк „Росенец“ се оказват най-охраняваната
Коментари Харесай

Активисти на ДПС са на „бойна нога“ в парк Росенец

Двата пътя, които водят към парк „ Росенец “ се оказват най-охраняваната зона в страната през днешния ден. Кордони от служители на реда бдят, с цел да предотвратят възможни екцесии сред протестиращите, които прииждат към плажа тук и „ бойните “ групи на Движение за права и свободи, стоварени от деятелите на партията още от нощес в покрайнината.

Пазителите на почетния водач на Движение за права и свободи Ахмед Доган са пристигнали под строй. Кметовете на Гърмен, Борино и още няколко от замъци на Доган почтително следват повелите на началниците си. А те са да „ опазят “ оповестеният за свещанната крава на „ етническия мир “ в страната от „ нахалните нападения “ на българските жители, които имат предпочитание да стъпят на крайбрежната линия на родния си бряг, по този начин както това повелява Конституцията на страната.

В същото време самият „ страж “ на този мир се е сврял в сараите си и се грижи за...био краставиците и доматите, които отглеждал тук. Взе с нещо би трябвало да се прехранва индивидът, нали...?!

Дали цялата тази сцена, не е въведения към последващи провокации и размахмане на картата на етническия мир в страната, остава да разберем в идващите часове.

Очаквайте продължение.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР