Двата отбора в най-добра форма в Първа лига - Лудогорец

...
Двата отбора в най-добра форма в Първа лига - Лудогорец
Коментари Харесай

Дербито Лудогорец - Левски противопоставя отборите в най-добра форма

Двата тима в най-хубава форма в Първа лига - Лудогорец и Левски - ще се изправят един против различен в дербито от 27-ия кръг на шампионата. Двубоят на " Хювефарма Арена " в Разград ще се играе в сряда, 3 април, от 19:30 часа.


Шампионите са безгрешни през пролетния дял и записаха шест следващи победи в Лигата, с цел да поведат еднолично в класирането. Като се взема и краят на предходната година, " орлите " са в серия от осем следващи триумфа за състезание. От своя страна Левски също се показва мощно напролет и записва пет победи и едно тъждество, като в тези мачове " сините " са позволили единствено един гол и са в серия от пет следващи сухи мрежи.

Сега обаче за Левски за играчите на Николай Костов следва тежко посещение на стадион, на който те рядко реализират позитивен резултат. Самият Костов съобщи, че няма да пази играчите си за идното дерби с ЦСКА в неделя. „ Не можем да си позволим да резервираме никого. Предупредени са играчите, несъмнено са предизвестени и съдиите. Очаквам първокласен футбол, тъй като Лудогорец имат доста забавни футболисти, които играят със самочувствие и са доста изобретателни. Ние също имаме подобен вид играчи и по тази причина се надявам на доста забавен дуел “, съобщи треньорът на Левски.

Неговият сътрудник Георги Дерменджиев също изрази очакване за добър дуел. " Надявам се стадионът да бъде цялостен и да стане добър мач. Мисля, че сме в добра кондиция и нямаме терзания. Отборът е добре психически, физически и механически, тъй че чакаме мачовете. Вярвам в българските съдии и мисля, че ще се оправят с идния дуел ", показа Дерменджиев.

Дербито в Разград ще бъде ръководено от най-хубавия български арбитър Георги Кабаков с помощници Мартин Маргаритов и Диян Вълков. За ВАР ще дава отговор Георги Давидов, като той ще има двама асистенти - Валентин Железов и Георги Дойнов.

В сряда ще се изиграят още два мача от междинния кръг. От 17:00 часа ЦСКА посреща Локомотив Пловдив и при победа ще се изравни по точки с Лудогорец на първото място, преди срещата на " орлите " с Левски. Преди това, от 14:30 Крумовград приема Хебър.

Пълна стратегия за 27-ия кръг в Първа лига:

Вторник, 2 април

Етър - Арда 2:1

Славия - Пирин Благоевград 0:0

Сряда, 3 март

14:30 ч, Крумовград - Хебър

17:00 ч, ЦСКА - Локомотив Пловдив

19:30 ч, Лудогорец - Левски

Четвъртък, 3 март

14:30 ч, ФК ЦСКА 1948 - Ботев Враца

17:00 ч, Берое - Ботев Пловдив

19:30 ч, Черно море - Локомотив София. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР