Дванайсетокласникът от СУ Христо Ботев във Враца Калоян Нинов е

...
Дванайсетокласникът от СУ Христо Ботев във Враца Калоян Нинов е
Коментари Харесай

Ученик от СУ Христо Ботев-Враца е победителят в национален конкурс за любовна проза

Дванайсетокласникът от СУ " Христо Ботев " във Враца Калоян Нинов е спечелилият в първа възрастова група (18-25 г.) на приключилия VII Национален книжовен конкурс за любовна прозаичност „ Млад повествовател “ в Бургас.
За описа си „ Чатем “ Калоян е награден с еднократна стипендия за най-хубав млад повествовател на името на писателя Атанас Радойнов и Диплом от Община Бургас. Това е следващото самопризнание за член на литературния ни клуб „ Ботевци “.
В седмото издание на състезанието, проведен от Бургаската писателска общественост, Община Бургас и семейство Радойнови, Калоян се състезава с повече от 100 млади белетристи от цялата страна.
Компетентно жури с ръководител проф. д.н. Диана Радойнова и членове – писателите Николай Фенерски и Янчо Чолаков – излъчи спечелилите в двете възрастови групи. Наградите за състезанието са обезпечени от: Сдружение Бургаска писателска общественост, сем. Радойнови, Община Бургас, НЧ „ Л. Каравелов 1940 “ (организатор на фестивала „ Свято слово “) и донори – другари на Атанас Радойнов.
Отличените ще получат премиите си на специфична гала на Деня на влюбените – 14 февруари 2023 година в Дома на писателя – Бургас.
" Честито на Калоян и нови креативен музи! ", написаха от съководството на СУ " Христо Ботев " във Враца. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР