Двамата завъртели шеметна любов, но се разделили. За тази голяма

...
Двамата завъртели шеметна любов, но се разделили. За тази голяма
Коментари Харесай

Няма Прошка! Направиха Ексцентричния Папи Ханс На Кайма!

Двамата завъртели шеметна обич, само че се разделили. За тази огромна обич той призна още в Къщата пред останалите съквартиранти.

Но в последното си изявление Папи Ханс съобщи, че не е подготвен да напусне родината, с цел да отпраши в чужбина, при гаджето си. Дори и да заминел при нея, той щял да я намрази за това, че е напуснал България. А и тя също не желала да остави всичко, с цел да бъде тук с него.

От друга страна Папи е безапелационен, че не би се събрал със остарялото си гадже Дара. Въпреки че двамата са засичани дружно да обикалят по купони. Младата певица от Варна доверявала, че Коцето е нейната огромна обич и тя още вехнела по него.

Както е известно, възприятията им пламнаха при присъединяване им в кулинарното шоу „ Черешката на тортата ”. Оттогава двамата са неразделни, а Дара признавала, че Кокича е нейната огромна обич.

Затова почитателите им останаха сюрпризирани, че единствено месец преди влизането на писателя рекламист във Вип Брадър двойката да се раздели.

Но броени дни след финала на шоуто изпълнителя на „ Кекс ” и Дара се появиха още веднъж дружно, на разположение на купони и всемирски събития. Двамата си пускат общи фотоси, а Папи Ханс признава в прав текст, че Дара за него е страхотна жена.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР