Двамата шофьори, сблъскали автомобилите си челно тази нощ са загинали

...
Двамата шофьори, сблъскали автомобилите си челно тази нощ са загинали
Коментари Харесай

Известен кримигерой е загинал при жестокото среднощно меле край Кърналово

Двамата водачи, сблъскали колите си челно тази нощ са починали след тежкото ПТП, станало на пътя Петрич -Сандански. Единият лидер е от Петрич, а другият е от Сандански, известният в града Илиян Милушев- Байкото, оповестява Struma.com.
Както към този момент съобщихме, случилото се е от тази нощ на прав сектор от пътя, в региона на зеленчуковта борса край село Кърналово, два автомобила се сблъскаха, от удара единият се обърна по таван, другият изхвърча в крайпътна равнища.

Кървава кланица! Двама починаха на място на пътя Петрич - Сандански

Колите са смазани до незузнаваемост. На място са починали Байкото и 20-годишно момче от Петрич. Полиция бе на място за оглед. Пътят бе затворен за оглед до късно през нощта.
Припомняме, че 38-годишният Илиян Байкото преди време влезе в изострен конфликт пердах с криминалнопроявения санданчнанин Димитър Саботанов - Саботана. Байкото бе пребит и бе настанен в болница с тежка черепно мозъчна контузия. Двамата бяха очевидни врагове.
Биеха се на всички места, където се видят. Саботана също попадна в меле, в което бе наръган с нож. После съзнателно бе опожарена колата на брачната половинка на Байкото и полицията неведнъж бе вдигана накрак поради честите кавги сред Саботана и Байкото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР