Двамата са убити не едновременно, а в разстояние на два-три

...
Двамата са убити не едновременно, а в разстояние на два-три
Коментари Харесай

Версия: Отказан заем е мотивът за двойното убийство край Лозен

Двамата са убити не по едно и също време, а в разстояние на два-три часа - момичето край Лозен, а момчето - край Горубляне. И двете жертви са от селото и са били оповестени за търсене.

Момичето е някогашна другарка на обвинения за убийството, а момчето - негов другар.

Първоначалната версия, която не изключват проверяващите, беше любовен триъгълник или разпространяване на опиати.

Задържаният е прочут на полицията. Криминално проявен е за домашно принуждение, прецизира Нова телевизия.

Близка на фамилията заяви, че убитото момче е 26-годишният Иво Колев, разгласен за търсене преди ден.

" Бог да го елементарни, беше другар на децата ми. Оказа се, че има арестуван, който е направил признания за убийството на две лица. Моите деца не знаят кое е убитото момиче и споделят, че се приказва, че арестуваното лице се друса ", написа Лилия Божкова в профила си във Facebook.



Досъдебното произвеждане е формирано при положение на необходимост на 4 август от проверяващ служител на реда при Столична дирекция на вътрешните работи, оповестиха по-рано от прокуратурата. Разследването се организира за ликвидиране на повече от едно лице и е осъществено на 3 август в землището на с. Лозен край София.

До сегашния миг са осъществени оглед на местопрестъпление, претършуване и изземване, освидетелстване на разположение, разпитани са очевидци.

Иззето е огнестрелно оръжие, за което се допуска, че с него са осъществени убийствата. На базата на събраните доказателства и извършените оперативни мероприятия от Столична дирекция на вътрешните работи и ГДНП е арестуван и мъжът, за кото се допуска, че е причинител на закононарушението.

Разследващи служители на реда от Столична дирекция на вътрешните работи не престават да правят неотложни дейности по следствието под управлението на прокурор от Софийска градска прокуратура, с цел да се обезпечат и съберат значими доказателства. Предстои отчет на материалите по следствието на дежурен прокурор при СГП за преценка за привличане в качеството на обвинен и постановяване на мярка за процесуална насила - задържане до 72 часа.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР