Двамата са разговаряли по време на срещата на Европейската народна

...
Двамата са разговаряли по време на срещата на Европейската народна
Коментари Харесай

Борисов се подмаза на Фон дер Лайен: ГЕРБ ще предложи правителство от експерти, които да стабилизират България

Двамата са разговаряли по време на срещата на Европейската национална партия в Атина.

 

" ГЕРБ ще продължи разговора с всички парламентарни партии, тъй като на България е нужен кабинет, който да форсира работата по приемането на всички закони по Плана за възобновяване и резистентност ", написа Борисов в обява в обществените мрежи, отдадена на срещата с Урсула фон дер Лайен.

 

В диалог с ръководителя на Екологичен потенциал Роберта Мецола Борисов е благодарил, че Европарламентът за следващ път е подкрепил България по пътя ѝ към Шенген.

" Подчертах, че е неприемливо пред страната ни да се слагат спомагателни политически условия, откакто от дълго време сме изпълнили всички критерии за участие ", показва още той.

 

На срещата в Атина водачът на ГЕРБ е разговарял и с канцлера на Австрия Карл Нехамер за миграционните потоци и защитата на границите на Европейски Съюз.

" Темата за миграционните потоци към Европа е извънредно тежка и намирането на работещи механизми за преодоляването ѝ заслужава вниманието на всички държави-членки. Миграцията и опазването на външните граници на Европейски Съюз не са народен, а общ европейски въпрос ", показва Борисов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР