Двамата пловдивски полицаи от Пето Районно управление Георги Матански и

...
Двамата пловдивски полицаи от Пето Районно управление Георги Матански и
Коментари Харесай

Пуснаха под гаранция арестуваните полицаи в Пловдив заради подкуп

Двамата пловдивски служители на реда от Пето Районно ръководство Георги Матански и Грую Григоров са пуснати с мярка за неотклонение „ парична гаранция ”, научи TrafficNews .  Те бяха оставени в ареста за 72 часа, които изтекоха през днешния ден, а сумите против, които са пуснати на независимост са за единия 3000 лв., а за другия 5000 лв.. Към момента не е ясно, за кого от двамата е избрана по-голяма сума.
Прочетете още
Арестуваните преди дни при акция на Вътрешна сигурност в Пловдив,  са от униформения състав на " Охранителна полиция " и задържането им е осъшествено по време на работа.  

Както TrafficNews първи заяви двамата били следени от чиновници на " Вътрешна сигурност " за противозаконна търговия с горива, само че били засечени и да получават рушвет под формата на торби с хранителни артикули, измежду които имало и огромен брой салами.

В дома на Матански бяха осъществени обиски, като служители на реда ревизираха както жилището на служителя на реда, по този начин и гаражите, които той употребява. Според осведомени вътре са открити огромен брой бидони. 

Със заповед на шефа на ОД Министерство на вътрешните работи - Пловдив ст. комисар Георги Чергов, Григоров и Матански са отстранени от работа. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР