Двамата футболисти на ЦСКА 1948 Ангел Лясков и Георги Русев

...
Двамата футболисти на ЦСКА 1948 Ангел Лясков и Георги Русев
Коментари Харесай

Провокации и отговори с Русев и Лясков от ЦСКА 1948 в Играем мач за мач

Двамата футболисти на ЦСКА 1948 Ангел Лясков и Георги Русев са новите „ жертви “ в предизвикването на „ Играем мач за мач “. Водещият Борис Мутафчиев реши да подложи играчите на провокативни въпроси, от които научихме кой е по-голям дърводелец, кой има повече коса, кой се сърди повече, кой рита другия повече на подготовка...

Чувството за комизъм, занимателните отговори и откритостта, с които Лясков и Русев влязоха в това премеждие на Gong.bg и DIEMA SPORT, могат да будят единствено усмивки. Но! Освен това, разбрахме по какъв начин се изяснява на жена правилото за засада.

В първите две издания на „ Играем мач за мач “ футболистите на Локомотив София със своите откровени оценки и мнения.



Забавлението продължи с водещите на българския футбол по DIEMA SPORT Мирослав Арабаджиев, Георги Славчев и Борис Мутафчиев, които влязоха в същинско съревнование за експедитивност и предвидливост.



А оказа се, даже и при изключени камери не е толкоз елементарно да изброяваш клубни тимове с червен/син домакински екип...



Както към този момент добре знаете, всеки играе мач за мач, само че в най-новата взаимна графа на Gong.bg и DIEMA SPORT най-малко си го признаваме. Както и Ангел Лясков и Георги Русев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР