Двамата българи, които се изгубиха в Рила тази вечер и

...
Двамата българи, които се изгубиха в Рила тази вечер и
Коментари Харесай

Изгубените туристи в Рила - много изплашени и премръзнали

Двамата българи, които се изгубиха в Рила довечера и подвигнаха екипите на крайник на ПСС - Дупница са се добрали до хижа " Иван Вазов ", само че били ужасно изплашени и премръзнали.

Те са тръгнали от Рилски езера към хижата, само че се изгубили в региона на местността Раздела. Оттам съумели да напишат есемес до тяхна близка, че бедстват. Тя се е обадила на телефон 112.

Междувременно те също са съумели да се обадят на незабавния номер. Бързо беше проведена акция от отряда в Дупница, само че в това време се разбра, че двамата младежи са стигнали в хижа " Иван Вазов ".

" Въобще не е трябвало да потеглят, тъй като прогнозата беше за доста неприятно време След като обаче не са се съобразили с това, е трябвало да тръгнат доста по-рано. В Рила има мощен ураганен вятър, доста гъста мъгла и никаква видимост. Цяло знамение е, че са съумели да стигнат до хижата ", разясниха планинските спасители от Дупница.

/24 часа

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР