Двама украинци, пребиваващи у нас, са задържани за кражба от

...
Двама украинци, пребиваващи у нас, са задържани за кражба от
Коментари Харесай

МВР и прокуратурата обвиниха двама украинци за обир за над 100 000 лв

Двама украинци, пребиваващи у нас, са арестувани за кражба от апартамент в Бургас, в изключително огромни размери. Единият от тях е със статут на емигрант. По информация на полицията и прокуратура те са с богато престъпно минало, ревизира се присъединяване им в закононарушения на територията и на други области у нас, предава  

Кражбата в Бургас е осъществена денем, до момента в който притежателите отсъстват от жилището. Стойността на откраднатото, в разнообразни валути и златни украшения е на стойност към 100 000 лв., заяви  административният началник на Районна прокуратура Мария Маркова. За осъщественото закононарушение е предвидено наказание е от 3 до 15 годин затвор, посочи тя

Малко по-късно двамата бяха доведени в правосъдната палата, където се гледа мярката им за неотклонение. Пред публицисти и пред съда те упрекнаха полицията за упражнено върху тях принуждение и желаеха отказ на прокурора. Те се появиха със синини под очите и се оплакаха, че са били бити, споделя Националното радио.

Съдът ги остави за непрекъснато в ареста, като преди това не почете настояването за отказ на прокурора с претекст, че няма събрани все още доказателства, че против украинските жители е упражнено принуждение.

Извършителите са били добре готови, употребили са ръкавици, а в претърсвания на три адреса са открити 135 принадлежности за отключване и разтрошаване на жилища, като шперцове, пили, къртачи и други, сподели в това време шефът на ОДМВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР