Двама учители от Североизточна България загубиха битката с COVID-19. Едната

...
Двама учители от Североизточна България загубиха битката с COVID-19. Едната
Коментари Харесай

Професионалната гимназия в Шумен поиска онлайн обучение

Двама учители от Североизточна България изгубиха борбата с COVID-19. Едната е 48 -годишна преподавателка в Основно учебно заведение „ Никола Вапцаров “ в Разград. Другата е 49-годишна нейна колежка от Професионалната гимназия по облекло и хранене в Шумен.

И двете преподавателки са били на болнично лекуване през последната седмица и не са имали контакти с сътрудници и възпитаници. В Шумен решението на управлението е да изиска отдалечено образование за своите ученици.

„ Вчера излезе заповед, която разрешава да се премине към електронна среда на образование. Ние взехме решение да желаяме да преминем в такава среда до 6-ти ноември. Това е защитна мярка, тъй като към този миг нямаме инфектирани възпитаници. Тази стъпка ще помогне да се преодолее и психическата драма “, сподели шефът на ПГОХХТ „ Асен Златаров “ – Шумен – Веселин Тодоров.

Той прибавя, че всички учители имат контакт между тях. „ Няма по какъв начин той да бъде стеснен, тъй като всички се срещаме в учителската стая “, споделя Тодоров.

„ Г-жа Иванова работи при нас от две години, само че съумя да завоюва доверието на всички възпитаници. Тя бе почитан и обичан преподавател от сътрудници и възпитаници “, споделя шефът.

На територията на образователното заведение ще бъде осъществена дълбока стерилизация.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР