Двама тийнейджъри от района на Хюстън, за които се твърди,

...
Двама тийнейджъри от района на Хюстън, за които се твърди,
Коментари Харесай

Тийнейджъри от района на Хюстън, замесени в убийството на продавачка в магазин заради откраднати чипове, се предават сами, казва полицията

Двама младежи от региона на Хюстън, за които се твърди, че са забъркани в стрелбата по продавач в разбъркан магазин, откакто са откраднали пакет с чипс са се предали на управляващите, сподели полицията.

Един от младежите, 17-годишният Марио Йънг Фъргесън, е разпознат като стрелецът и е упрекнат в ликвидиране. Другият беше разпитан и освободен, заяви Fox Houston.

Стрелбата е станала в петък в Sunoco в Humble.

Двама мъже, за които се твърди, че са забъркани в убийството на продавач в магазин в региона на Хюстън беше хванат на охранително видео по какъв начин краде торба с чипс. (Humble Police Department)

Полицейски чиновници дойдоха на мястото и откриха 42-годишен мъж мъртъв в кола в междинната част, оповестиха управляващите.

„ Никой в никакъв случай не чака просто да отиде на работа този ден и да не се прибере “, сподели помощник-началникът на полицейското ръководство на Хъмбъл Дан Зиентек пред кореспонденти на мястото.

Кадри от камери за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР