Двама шофьори сътвориха истински екшън до Коматевския възел в Пловдив.

...
Двама шофьори сътвориха истински екшън до Коматевския възел в Пловдив.
Коментари Харесай

Диващина между шофьори в Пловдив: Ще те хвърля от моста, ако...

Двама водачи сътвориха същински екшън до Коматевския възел в Пловдив. След изпреварване и засичане се стигнало до разпра и закани, а по-късно и до санкция. 

Единият водач карал по бул. " Христо Ботев " в посока кв. " Смирненски ".  В региона на Коматевски възел застигнал други коли като пред него се движела шкода с мъж зад кормилото, а до него приятелката му. Шофьорът се изнервил, че този пред него се колебае дали да изпревари или не. В този миг на собствен ред изпреварил шкодата, пресичайки непрекъсната линия и ненапълно засичайки нейната траектория. Тогава пострадалият от маневрата му подал сигнал с клаксон, при което нервакът внезапно спрял пред него, излязъл от автомобила си " Дачия " и потърсил пояснение за бибиткането.

Последният също излязъл от автомобила си и почнали пререкания сред двамата. Бутали се тяло в тяло и с ръце в гърдите. Нервакът даже отправил закана към съперника си, че ще го хвърли от моста, в случай че доста знае. В този миг гаджето на водача с шкодата се обадила на тел.112, с цел да алармира за случилото се. От своя страна половинката ѝ също предизвестил, че всичко е снимано на видеорегистратор инсталиран в автомобила му. Въпреки това, последната имитация стимулирала изнервеният водач да покаже междинен пръст към устройството, след се качил в колата си и отпрашил. 

Потърпевшият притежател на шкодата предал в районното флашка със запис от случката. За случая била сигнализирана прокуратурата, само че с разпореждане от предишния месец представителят на държавното обвиняване решил, че случая не реализира състав на закононарушение и отказал формиране на досъдебно произвеждане. Така се стигнало още веднъж до полицията и налагането на санкция. Магистратите определили наказването да бъде в размер на 200 лева. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР