Двама, съпричастни към крупна измама, са задържани от криминалисти на

...
Двама, съпричастни към крупна измама, са задържани от криминалисти на
Коментари Харесай

Магьосници измъкнаха десетки хиляди от жертва на черна прокоба

Двама, съпричастни към крупна машинация, са арестувани от криминалисти на ОДМВР-Монтана. Разследването е осъществено от чиновници от бранш " Противодействие на икономическата престъпност " в регионалната дирекция. Криминалистите работили по сигнал, подаден от дъщерята на 83-годишна жителка на с. Доктор Йосифово.

Жертвата обяснила, че преди година се срещнала с мъж и жена. Двамата съумели да й внушат, че над фамилията й тегне черна магия, а те са верните хора, които имат силата да я скапват, само че против възнаграждение. Така в продължение на времето, дамата, сложена под угрозата да загуби околните си, поетапно предала на двамата непознати почти сумата от 33 000 лв..

В резултат на подхванатите дейности криминалистите построили подобен профил на причинителите, а през вчерашния ден към 14.00 часа на територията на Монтана те задържали 43-годишния мъж и неговата връстница - двамата от град Бойчиновци, до момента в който чакали жертвата си с следващата миза за " услугата ".

По случая е формирано досъдебно произвеждане, а работата по документирането му продължава под наблюдението на прокуратурата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР