Двама събирачи на дългове са простреляни в Своге, след скандал

...
Двама събирачи на дългове са простреляни в Своге, след скандал
Коментари Харесай

Двама събирачи на дългове са простреляни в Своге

Двама събирачи на задължения са простреляни в Своге, след скандал за пари със притежател на заложна къща. Криминалисти обясняват инциден, прикойто около 16.30 часа в полицията постъпил сигнал за двама ранени мъже при скандал пред частен адрес в града, предава БГНЕС. 

На място неотложно били изпратени чиновници на районното ръководство, които изяснили, че двамата са били простреляни в региона на крайници с револвер от един от жителите, след зародило сборичкване посред им. 44 годишният причинител е арестуван за период до 24 часа. Оръжието на закононарушението е открито. Действията по следствието не престават.

Според Би Ти Ви простреляните са събирчи на задължения. Те отишли да разговорят за пари със притежател на заложна къща. При абсурда се появил брата му, който създал изстрелите. Двамата ранени са без заплаха за живота.

Само преди няколко седмици представители на компании за бързи заеми се сбиха и стреляха пред дома на дебитор в град Средец, Бургаско.  На място били установени двама чиновници от софийска фирма /на 31 и 56 години/, както и други чиновници от ямболска фирма /на 35 и 36 години/, разказа полицията тогава. Констатирано било, че екипът от софийската компания посетил адреса на 23-годишен мъж от Средец, дължащ неплатена вноска по заем в размер на 140 лева. Докато разговаряли с длъжника, пред дома му пристигнали и чиновниците от ямболската компания, които се спречкали с сътрудниците си. Кавгата прераснала в сборичкване, като 31-годишният кредитосъбирач от софийската фирма произвел два изстрела със законно притежаван револвер в краката на чиновниците от ямболската компания, без да ги засегне. Задържани за период от едно денонощие бяха двамата чиновници от софийската компания. Оръжието, с което са създадени изстрелите, както и двете гилзи, са конфискувани. Установени и разпитани са и очевидци на случая. По случая е формирано досъдебно произвеждане за безчинство, написаха тогава от МВР.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР