Двама са задържани заради това, че умишлено пречат на полицейски

...
Двама са задържани заради това, че умишлено пречат на полицейски
Коментари Харесай

В Пазарджишко: Спряха водач за проверка, той си отмъсти на патрулката

Двама са арестувани поради това, че съзнателно пречат на полицейски чиновници на изпълнят отговорностите си по работа. Случката се разиграла в събота вечер на една от улиците в пазарджишкото село Мало Конаре.

В региона на кръстовище екип от бранш „ Пътна полиция “ при ОДМВР-Пазарджик правил надзор над водачите на коли преминаващи през обитаемото място. Униформените спрели за рутинна инспекция лек автомобил „ Фолксваген “ с лидер 51-годишен гражданин от същото село. Те открили нарушаване на Закона за придвижване по пътищата и подхванали съставянето на акт.

Водачът обаче изрично се възпротивил на това, почнал да пречи на служителите на реда да изпълнят служебните си задължения и даже и при опит да го отстранят от служебния автомобил счупил задното стъклопочистващо устройство на патрулния „ Опел “. Към служителите на реда доближил и 23-годишен мъж от същото село, който бил прочут на водача.

Той също почнал да се намесва в диалога, да вика и съзнателно да попречва работата на органите на реда. В резултат на това и двамата мъже били арестувани с полицейски заповеди за период от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик. Те са престъпно проявени, а по отношение на тях е формирано бързо произвеждане под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР