Двама са били арестувани за серия от кражби, съобщиха от

...
Двама са били арестувани за серия от кражби, съобщиха от
Коментари Харесай

Двама са задържани за серия кражби в бургаския кв. „Сарафово“

Двама са били задържани за серия от обири , оповестиха от ОДМВР-Бургас.

Първото закононарушение е било осъществено на 22 против 23 февруари . През задната врата крадците са проникнали в купето „ Мерцедес GLC “, благосъстоятелност на 36-годишна бургазлийка, откъдето са отмъкнал 100 лв. и 2 чифта маркови слънчеви очила на обща стойност 1000 лв..

Между 25 и 27 февруари , след разглобяване на прозорец от PVC дограма от железен павилион, предопределен за медицински пункт, ситуиран на плажната линия в кв. „ Сарафово “ , двамата са откраднали външно и вътрешно тяло на климатик, както и дребен ледник.

На 27 против 28 февруари посредством взломяване на входната врата са проникнали в партерното помещение на частен парцел в кв. „ Сарафово “ , ситуиран на ул. „ Брацигово “, населявано от 52-годишен бургазлия, като са откраднали – два електрически скутера и гедоре.

Извършителите са арестувани вследствие на полицейските дейности на чиновници от Пето Районно ръководство в Бургас. Става въпрос за 36-годишен престъпно проявен и осъждан мъж от новозагорското село Езерово и 26-годишен мъж от несебърското село Гюльовца. Те са създали цялостни признания за осъществените действия. По-голямата част от откраднатите движимости е била открита, като единият от откраднатите скутери е бил открит и конфискуван от несебърска заложна къща.

Работата по случаите продължава от чиновници на Пето Районно ръководство.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР