Двама пропалестински протестиращи извикаха Да живее Хамас“ в лицата на

...
Двама пропалестински протестиращи извикаха Да живее Хамас“ в лицата на
Коментари Харесай

Пропалестински протестиращи крещят „Да живее Хамас“ на еврейска двойка по време на дуелни протести в Ню Йорк

Двама пропалестински протестиращи извикаха „ Да живее Хамас “ в лицата на еврейска двойка по време на дуелни манифестации, избухнали начело на Нюйоркската социална библиотека в четвъртък вечер.

Стотици пропалестински протестиращи приканиха за преустановяване на огъня, до момента в който навалица от контрапротестиращи изрази поддръжката си за Израел в центъра на Манхатън. На моменти двете страни влизаха в борби лице в лице, до момента в който ченгетата се опитваха да запазят надзор над обстановката.

В един случай двама пропалестински стачкуващи, покрити с маски, неведнъж скандираха „ Да живее Хамас “ и размахваха палестински флагове пред еврейската двойка, до момента в който полицейските чиновници подредиха на пропалестински двойката да се отдалечи, съгласно фрагменти, снимани на мястото.

Някои произраелски стачкуващи развяваха синьо-бялото знаме на еврейската страна и държаха знаци, които гласят „ Без преустановяване на огъня, елиминирайте Хамас “ от тяхната страна на улицата, съгласно фотоси от мястото.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР