Двама пловдивски полицаи са пострадали, след като в патрулния им

...
Двама пловдивски полицаи са пострадали, след като в патрулния им
Коментари Харесай

20-годишен се вряза с електромобил в патрулка в Пловдив, рани двама полицаи

Двама пловдивски служители на реда са потърпевши, откакто в патрулния им автомобил се врязал електрически автомобил с 20-годишен лидер, оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи в Пловдив. Произшествието станало през нощта на бул. " Цариградско шосе " в регионалния град.

По линия на контрола за сигурност на придвижването автопатрул на Пето районно управление (на МВР) спрял лек автомобил Peugeot. Докато оформяли документите от инспекцията пред " патрулката ", която била с включена светлинна сигнализация, откъм гърба в нея се блъснал електромобил за споделена подвижност Hyundai Kona. В резултат служебната кола блъснала екипа униформени и проверяваното от тях Peugeot.

Служителите са откарани в болница за обзор и оставени под лекарско наблюдаване с разнообразни травми. Значителни материални вреди са нанесени по автомобила им. В Шесто районно управление (на МВР) е отведен 20-годишният лидер на електрическия автомобил, който е с едногодишен стаж зад кормилото.

Тестовете му за приложимост на алкохол и наркотични субстанции са негативни. В обясненията си младежът показал, че за малко бил отклонил вниманието си по време на придвижване. Работата по случая продължава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР