Двама от циганите, участвали в побоя над децата спортисти и

...
Двама от циганите, участвали в побоя над децата спортисти и
Коментари Харесай

Циганите, пребили деца спортисти в Асеновград, остават зад решетките

Двама от ромите, взели участие в побоя над децата спортисти и техните треньори и родители  от клуба по кану-каяк „ Асеновец “ в Асеновград остават в ареста. Това реши асеновграските магистрати, които оставиха без разглеждане настояването на 34-годишния Исмет Лютви и 39-годишния Костадин Мечев, защото в Районния съд в града под Асеновата цитадела бе импортиран още веднъж обвинителен акт против 11-те роми побойници.

Това лимитира пълномощията на правосъдния състав, защото единствен съдията докладчик по делото може да взема решение какви да са ограниченията за неотклонение на подсъдимите. Исмет Лютви и Костадин Мечев желаеха да бъдат пуснати на независимост и мярката им за неотклонение „ задържане под стража “ да бъде променена в по-лека, нотова не се случи.

 роми, побой, гребци, Асеновград 34-годишният Исмет Лютви е упрекнат в това, че на 26 юни2017 година на ул. „ Любен Каравелов “ до болничното заведение в Асеновград в съучастничество като причинител с Яшар Сами, на 27 година, Васил Иванов, на 19 година, Емрал Рамадан, на 28 година, Стефан Димитров – Тефик, на 33 година, Асен Асенов, на 40 година и Костадин Мечев, на 39 година, е направил непристойни дейности (агресивно държание, изразяващо се в мятане на камъни, присъединяване в всеобщо сборичкване, отправяне на хули и заплахи), жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото. 39-годишният Костадин Мечев пък е упрекнат в безчинство, дружно с обвинените Абдраман Абдраманов, Васил Иванов и Славчо Михайлов. Той хвърлял камъни по гребците и отправял към тях закани. И двамата може да получат до 5 години затвор за осъщественото от тях закононарушение, планува закона за осъществените от тях закононарушения, за които са им повдигнати обвинявания.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР