Двама от съдиите гласуваха в полза на анулирането на закона.

...
Двама от съдиите гласуваха в полза на анулирането на закона.
Коментари Харесай

Мерките за контрол върху оръжията бяха премахнати в два щата

Двама от съдиите гласоподаваха в интерес на анулирането на закона. Бившият президент Доналд Тръмп номинира арбитър Джулиус Ричардсън, който пишеше за болшинството, дружно с номинирания от някогашния президент Джордж Буш арбитър Г. Стивън Ейджи.

Решенията показват капацитета за анулация на сходни закони за надзор върху оръжията на всички места страната въз основа на решението на Върховния съд.

Миналата година Върховният съд на Съединени американски щати постанови за първи път, че Конституцията на Съединени американски щати пази правото на индивида да носи револвер на обществено място, с цел да се пази. Съдия Кларънс Томас написа в New York State Rifle & Pistol Association Inc v Bruen в мнението на болшинството си, че „ държавното управление би трябвало да показва, че регламентът е в сходство с историческата традиция на нацията “.

„ Съгласно новия тест за прекачване на тежестта на Върховния съд за тези искове, законът на Мериленд се проваля и ние би трябвало да наложим неговото използване “, написа арбитър Ричардсън в своето решение. Мерилен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР